top of page

Private Label

Lodewyck Gourmet biedt naast zijn eigen assortiment croquetten & bitterballen onder het merk Lodewyck Croquetten ook de mogelijkheid om onder private label snacks af te nemen. Wij produceren de snacks - en helpen eventueel met het ontwikkelen van een passende smaak, als daar vraag naar is. Wij verzorgen ook de verpakking, zodat de snacks uiteindelijk onder eigen merknaam verkocht en aangeboden kan worden. 

Hoogwaardige en ambachtelijke bereide croquet of bitterbal onder eigen merknaam
 

Private label is uitermate geschikt voor ondernemers die een unieke croquet of bitterbal willen aanbieden onder een eigen merknaam, maar door gebrek aan tijd en mankracht niet zelf kunnen ontwikkelen en produceren. Wij weten als geen ander dat dit proces heel tijdrovend is en laat dit nu onze specialiteit zijn, dus we helpen je graag.


Het private label traject
 

In een oriënterend gesprek bekijken we samen of ons private label passend is voor je. We bespreken de receptuur en proeven het bestaande product, als dit er al is. Natuurlijk is er ook ruimte om je wensen te bespreken.

 

Daarna gaat onze chef cuisinier aan de slag met proef koken en maken van proefmonsters. Die proeven we samen om eventuele aanpassingen eenvoudig door te voeren.

 

Private label product.
 

Wij maken een passende offerte als je tevreden bent over de uiteindelijk smaak. Als er een akkoord komt op de offerte plannen wij de productie in. Wij verpakken de snacks in onze standaard kleine en/of grote dozen dat bij voorhand gekozen wordt door de klant. We leveren je private label product. Als er geen ruimte is om de product(en) op te slaan, bieden wij in overleg met de klant een opslag plek in een externe vrieshuis tegen een vergoeding.
 

Wil je meer weten en de mogelijkheden bespreken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact 

Bedankt voor het verzenden! Wij zullen zo snel mogelijk contact opemen.

Private Label
bottom of page