top of page

Algemeen
 

De hieronder is van toepassing op de webpagina van lodewyck.nl. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met de disclaimer.


Privacy
 

U kunt deze website bezoeken zonder kennisgeving aan wie u bent en zonder enige informatie over uzelf te verschaffen. Hoewel situaties kan het voorkomen dat we meer informatie over u nodig hebben om te communiceren met u, om een bestelling te reserveren of om uw naam te registreren. Wij informeren u met alle middelen wanneer wij uw persoonlijke gegevens verzamelen over internet.
 

Verzamelde persoonlijke gegevens zullen niet worden verkocht of zullen aan derden ter beschikking gesteld. Uitzonderingen kunnen alleen plaatsvinden als deze gegevens wettelijk verplicht zijn. En op elk moment kunt u vragen om uw gegevens te verwijderen uit onze bestanden.
 

Uitsluiting van aansprakelijkheid
 

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Geen enkel recht of claims kan worden afgeleid uit de informatie op deze website. Alle aanpassingen, wijzigingen en typefouten voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en compleet mogelijk te maken. Lodewyck.nl heeft geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook voor het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.
 

Beschikbaarheid
 

De informatie en de aanbevelingen op deze website kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving. We zullen inspannen om de uiterste best te doen om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te maken, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.
 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
 

De eigenaar van de auteursrechten van deze website is Lodewyck Gourmet (producent van kroketten en bitterballen) of eigendom is van derde partijen die toestemming heeft gegeven aan lodewyck.nl om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, verveelvoudiging of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van lodewyck.nl

Disclaimer

bottom of page